برگزاری جشنواره عمران سلامت اصفهان

جشنواره عمران سلامت اصفهان که از تاریخ ۶ تا ۸ شهریور ماه سال ۹۶ به همت معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار می شود، امروز دوشنبه مورخ ۶-۶-۹۶ رسما افتتاح گردید. در این همایش سه روزه که با حضور ریاست محترم دانشگاه سرکار خانم دکتر چنگیز،معاون محترم توسعه مدیریت و منابع وزارت متبوع جناب آقای دکتر صدرالسادات و جمعی از مسئولین ارشد استان و مدیران و مسئولین مراکز تابعه برگزار گردید، ضمن معرفی مهمترین دستاوردهای عمرانی انجام شده در دولت تدبیر و امید از فعالان این عرصه از جمله تعدادی از مدیران شبکه های بهداشت و درمان، مدیران مراکز آموزشی درمانی وجمعی از همکاران محترم مدیریت امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی به نمایندگی از سایر همکاران پر تلاش، با اهدای لوح تجلیل بعمل آمد. در این مراسم همچنین از تلاشهای سردار سازندگی دانشگاه جناب آقای دکتر یوسفی به پاس چندین سال تلاش جهادی و خالصانه، با اهدای لوح سپاس از طرف جمعی از مدیران بیمارستانها و مدیران و کارشناسان مدیریت امور فنی تقدیر بعمل آمد.