جشنواره ارزیابی عملکرد معاونت توسعه مدیریت و منابع

امروز یکشنبه مورخ ۷/۵/۹۵ همزمان با هفته دولت، جشنواره یک روزه ارزیابی عملکرد معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار گردید. در این جلسه که با حضور دکتر سالاریان زاده رئیس محترم مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و با حضور اعضای محترم شورای شهر و مسئولان ارشد دانشگاه، مدیران و روسای بیمارستانها، مدیران شبکه های بهداشت و درمان و جمعی از همکاران ستاد مرکزی دانشگاه برگزار گردید، گزارشی از دستاوردها و عملکردهای شاخص سال ۱۳۹۴ حوزه های مختلف معاونت ارائه گردید.در این مراسم از داشبور سامانه سپاس رونمایی و محل جدید مدیریت امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی و مهمانسرای شماره دو دانشگاه رسما افتتاح و مراسم کلنگ زنی ساختمان جدید اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات انجام گردید. در پایان این مراسم به مدیران و تعدادی از همکاران با عملکرد شاخص در حوزه معاونت توسعه به رسم یادبود لوح تقدیر اهدا شد.