جلسه دید و بازدید نوروزی کارکنان دانشگاه با حضور رئیس و معاونین محترم دانشگاه

روز شنبه مورخ ۱۵/۱/۹۴، جلسه دید و بازدید نوروزی کارکنان دانشگاه با حضور رئیس و کلیه معاونین محترم دانشگاه در محل سالن ابن سینا مرکز همایش ها برگزار گردید. ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر اصغری ضمن تبریک سال جدید و تقدیر از زحمات کلیه همکاران در سال ۹۳،  ابراز امیدواری کردند با همت و تلاش تمامی پرسنل خدوم دانشگاه، امسال نیز ضمن ارتقای کیفیت خدمت رسانی، شاهد تحقق واقعی شعار همدلی و همزبانی دولت و ملت در حوزه دانشگاه باشیم. ایشان همچنین مهمترین اهداف و برنامه های وزارت متبوع در سال آتی را تحول در حوزه بهداشت و آموزش عنوان و خواستار همکاری همه جانبه در جهت تحقق بخشیدن به این اهداف شدند.

در ادامه این بازدید و نشست صمیمی، هر یک از معاونین محترم دانشگاه ضمن ارائه گزارش مختصری از دستاوردهای حوزه کاری خود در سال ۹۳، از زحمات همکاران ارجمند در پیشبرد اهداف دانشگاه تقدیر و تشکر نمودند.

از نکات جالب و قابل توجه این برنامه حضور جناب آقای دکتر ادیب استاد پیشکسوت و از جمله بنیان گزاران دانشگاه  علوم پزشکی اصفهان بود که به ارائه سخنرانی نیز پرداختند.