شانزدهمین همایش پیاده روی خانوادگی

شانزدهمین همایش پیاده روی خانوادگی روز جمعه در تاریخ ۱۸/۱۲/۹۶ با اعلام و اطلاع قبلی از محل سالنهای گسترش دانشگاه آغاز گردید. این دوره از همایش پیاده روی با استقبال خوب پرسنل مواجه گردید ۲۵۰۰ نفر از کارکنان و اعضای خانواده هایشان در این همایش شرکت نمودند.

مراسم از ساعت شش و سی دقیقه صبح با پذیرش افراد شرکت کننده به همراه اهدا فولدرهای تهیه شده و مراسم باستانی و کاشت دو نهال درخت به صورت نمادین به مناسبت روز درختکاری توسط ریاست دانشگاه و معاون توسعه انجام شد. همچنین در مسیر پیاده روی برنامه های متنوع اجرا شد. در سالن شهید موحدی توزیع صبحانه اجرا و پرسنل خدوم همراه با ریاست دانشگاه و معاونین (توسعه و منابع انسانی ، دانشجویی ، فرهنگی و غذا و دارو) صرف شد. در این دوره از همایش جوایز بیست و سومین جشنواره ورزش کارکنان علوم پزشکی توزیع و از تیمهای برتر با اهداء جام و احکام قهرمانی تقدیر به عمل آمد . سخنرانی خانم دکتر چنگیز ریاست دانشگاه و دکتر یوسفی معاون توسعه و رئیس کمیته ورزش کارکنان و سپس برنامه های هنری ومتنوع و متمایز همچنین در حدود ۲۰۰ جایزه برای فرزندان کارکنان و ۱۰۰ جایزه به قید قرعه کشی به افراد شرکت کننده  اهدا گردید.