گردهمایی مسئولین و رابطین پرداخت مبتنی بر عملکرد دانشگاه های قطب اصفهان

گردهمایی مسئولین و رابطین پرداخت مبتنی بر عملکرد دانشگاه های قطب اصفهان با حضور دانشگاه های کاشان، یزد و شهرکرد و رئیس محترم اداره سیاست گذاری تعرفه و نظام پرداخت وزارت متبوع و دیگر کارشناسان حوزه وزارتی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید.

در این همایش دو روزه که در تاریخ ۱۹ و ۲۰ اسفند ماه سال جاری برگزار گردید، ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص آخرین تغییرات دستورالعمل پرداخت مبتنی بر عملکرد و بیان زیر ساخت های لازم جهت اجرای بهینه آن در سال ۱۳۹۵، از سامانه  جامع مدیریت هوشمند عملکرد بیمارستان که به اختصار "مهتاب" نام‌گذاری شده است با حضور جناب آقای دکتر یوسفی معاون محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه رونمایی گردید. این سامانه تخصصی موضوعات مرتبط کارایی و اثربخشی بخش‌های مختلف بیمارستان‌ها را با ابزارهایی مانند رتبه‌بندی کارایی، نمایش مکان‌مند عملکرد(GIS)، شاخص پابون لاسو، تحلیل و راهکارهایی جهت بهبود بهره‌وری ارائه می‌کند.در این جلسه همچنین معاون محترم توسعه مدیریت و منابع جناب آقای دکتر یوسفی از دست اندرکاران ایجاد سامانه هوشمند عملکرد بیمارستان تقدیر و تشکر نمودند و استفاده از اطلاعات این سامانه را در مدیریت منابع مالی مهم ارزیابی کردند. ایشان همچنین بر پیگیری وصول مطالبات از سازمانهای بیمه گر و مدیریت پرداخت ها  توسط مدیران و مسئولان مالی مراکز تاکید کردند.