سی و پنجمین جلسه کمیته فنی و مالی طرح های عمرانی

روز  شنبه ۱۴ مهر ۹۷  سی و پنجمین جلسه کمیته فنی و مالی طرح های عمرانی  در سالن جلسات مدیریت امور فنی ، تشکیل و در خصوص دستور جلسه بحث و تبادل نظر انجام گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.

افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستایی اصفهانک و خانه بهداشت دشتی

در تاریخ ۹۷/۰۶/۱۵ دکتر یوسفی معاون توسعه مدیریت و منابع به همراه معاون بهداشت دانشگاه ، جمعی از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و مدیران و کارکنان واحدهای تابعه وهمچنین جمع کثیری از مردم در مراسم افتتاحیه مرکز خدمات جامع سلامت روستایی اصفهانک و خانه بهداشت دشتی ،شرکت کردند.

کسب رتبه پیشتازدر اجرای برنامه عملیاتی معاونت توسعه مدیریت و منابع برای دومین سال متوالی

در چهارمین سال استقرار نظام مدیریت عملکرد معاونت توسعه مدیریت و منابع در سال ۹۶ ،دانشگاه موفق به کسب رتبه (( پیشتاز یک ستاره )) گردید .

برگزاری جلسه شورای مدیران معاونت توسعه مدیریت و منابع

جلسه شورای مدیران حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع،  در روز چهارشنبه مورخ ۲۳-۳-۹۷ برگزار گردید و در خصوص دستور جلسه بحث و تبادل نظر انجام گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.

تشکیل کمیته بیمه و منابع

روز شنبه پنجم خردادماه ۹۷ کمیته بیمه و منابع و نظارت بر درآمدهای دانشگاه در سالن جلسات معاونت توسعه تشکیل گردید .

انتصاب مدیر توسعه سازمان و تحول اداری

طی حکم شماره د/۲/۳۱۲۰ مورخ ۳۱/۲/۹۷ از سوی دکتر یوسفی ، آقای محمد اکبری به عنوان مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه منصوب گردید.

انتصاب مدیر منابع انسانی دانشگاه

طی حکم شماره د/۲/۳۱۲۱ مورخ ۳۱/۲/۹۷ از سوی دکتر یوسفی ، آقای جعفر سجودی مشاور معاون توسعه مدیریت و منابع با حفظ سمت به عنوان مدیر منابع انسانی دانشگاه منصوب گردید.

صفحه‌ها

اشتراک در معاونت توسعه مدیریت و منابع RSS