کسب رتبه پیشتازدر اجرای برنامه عملیاتی معاونت توسعه مدیریت و منابع برای دومین سال متوالی

در چهارمین سال استقرار نظام مدیریت عملکرد معاونت توسعه مدیریت و منابع در سال ۹۶ ،دانشگاه موفق به کسب رتبه (( پیشتاز یک ستاره )) گردید .

برگزاری جلسه شورای مدیران معاونت توسعه مدیریت و منابع

جلسه شورای مدیران حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع،  در روز چهارشنبه مورخ ۲۳-۳-۹۷ برگزار گردید و در خصوص دستور جلسه بحث و تبادل نظر انجام گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.

تشکیل کمیته بیمه و منابع

روز شنبه پنجم خردادماه ۹۷ کمیته بیمه و منابع و نظارت بر درآمدهای دانشگاه در سالن جلسات معاونت توسعه تشکیل گردید .

انتصاب مدیر توسعه سازمان و تحول اداری

طی حکم شماره د/۲/۳۱۲۰ مورخ ۳۱/۲/۹۷ از سوی دکتر یوسفی ، آقای محمد اکبری به عنوان مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه منصوب گردید.

انتصاب مدیر منابع انسانی دانشگاه

طی حکم شماره د/۲/۳۱۲۱ مورخ ۳۱/۲/۹۷ از سوی دکتر یوسفی ، آقای جعفر سجودی مشاور معاون توسعه مدیریت و منابع با حفظ سمت به عنوان مدیر منابع انسانی دانشگاه منصوب گردید.

کلاسهای ورزشی تابستان ۹۷ ویژه فرزندان کارکنان (دختران و پسران)

کمیته ورزشی کارکنان برگزار می نماید :کلاس های ورزشی تابستان ۹۷ ویژه فرزندان کارکنان(دختران و پسران)

ثبت نام در رشته های :

بدمینتون ،فوتبال،والیبال،شنا،بسکتبال،ایروبیک،پینگ پنگ

مکان تشکیل کلاس ها :مجموعه ورزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان(ورزشگاه شهید موحدی،استخر ۹ دی ،زمین چمن دانشوران)

کلنگ زنی مرکز دیالیز خیریه قمر بنی هاشم (ع)نجف آباد

روز جمعه ۳۱ فروردین ماه ۹۷ ساعت ۱۰ صبح دکتر یوسفی معاون توسعه مدیریت و منابع در مراسم کلنگ زنی مرکز دیالیز خیریه قمر بنی هاشم (ع) نجف آباد شرکت کردند.

صفحه‌ها

اشتراک در معاونت توسعه مدیریت و منابع RSS