بازدید وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از مرکز آموزشی درمانی امین

روز چهارشنبه هشتم فروردین ماه، آقای دکتر عین اللهی وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رییس دانشگاه و جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه از مرکز آموزشی درمانی امین بازدید کردند.

در این بازدید دکتر عین اللهی وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن حضور در بخش اورژانس آن مرکز و نیز بررسی وضعیت آمادگی کادر درمان از زحمات شبانه روزی کارکنان آن بیمارستان در طرح سلامت نوروزی تشکر و قدردانی نمود.

همچنین با اهدای گل به بیماران از آنها عیادت و از نزدیک در جریان نحوه خدمت رسانی قرار گرفت.

گفتنی است در پایان این بازدید جلسه ای با حضور وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس دانشگاه، جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه، جمعی از روسای مراکز آموزشی درمانی و بیمارستان ها، اعضاء هیئت علمی گروه های مختلف، پزشکان و دستیاران، کارمندان و پرستاران در محل  سالن جلسات مرکز آموزشی درمانی امین برگزار و اعضاء حاضر در این جلسه به بیان دیدگاه ها و مشکلات حوزه سلامت پرداختند و در انتها پاسخ های لازم از طرف وزیر محترم داده شد.