پنجشنبه ۲۹ تیر اولین نشست فصلی قرارگاه مدیریت و افزایش منطقی درآمدها و کاهش هزینه های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان که بصورت تخصصی به بررسی مقوله بهره وری سازمانی می پردازد با حضور رییس و معاونین دانشگاه، مدیران ستادی معاونت توسعه و روسا و مدیران مراکز آموزشی درمانی و بیمارستانی در تالار شهید بهشتی برگزار گردید. در ابتدای این نشست دکتر شاهین شیرانی رییس دانشگاه، ضمن عرض تسلیت بمناسبت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و تشکر از اقدامات انجام شده در راستای بهره وری سازمانی گفت: برگزاری چنین نشست هایی با تعامل، همفکری و بهره گیری همکاران از تجربیاتِ یکدیگر می‌تواند نقش بسزایی در بهره وری داشته باشد. دکتر خوروش معاون درمان و دکتر اعتباری معاون غذاودارو نیز در ادامه با بیان نقطه نظرات خود به بیان اهم مسائل و چالش‌های حوزه مربوطه به پیگیری راهکارهای عملیاتی ارائه شده در این جلسه تاکید نمودند. در ادامه دکتر محسن مصلحی معاون توسعه مدیریت و منابع ضمن بیان اینکه تنها راه جبران کسری بودجه و منابع مالی، کاهش هزینه های غیرمنطقی است افزود: پیرو پیشنهاد این معاونت و تصویب هیأت رییسه دانشگاه مبنی بر تشکیل قرارگاه مدیریت و افزایش منطقی درآمدها و کاهش هزینه های دانشگاه، محورهای دارای اولویت اعم از حوزه های منابع انسانی، دارو، تجهیزات پزشکی، تاسیسات و زنجیره های تامین احصا و به کلیه واحدها تاکید گردید تا بر منطقی نمودن هزینه ها با راهکارهای عملیاتی کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت تمرکز نمایند.