روز پنج شنبه ۲۰ مهرماه دومین نشست فصلی قرارگاه مدیریت افزایش منطقی درآمدها و کاهش هزینه های دانشگاه در حالی برگزار شد که مدیران، مسئولین مالی، درآمد و رابطین سامانه کارآمد حضور داشتند. در ابتدای جلسه که با محوریت " آموزش و اجرای صحیح دستورالعمل های ابلاغی وزارت بهداشت در رابطه با توزیع کارانه پزشکان و کارکنان غیر پرستار و نیز موضوعات ساختاری حوزه مالی و بودجه " بود، دکتر محسن مصلحی ضمن گرامیداشت شهدای حریم قبله نخست مسلمین با بیان اینکه اجرای صحیح و درست دستورالعملهای " قرارگاه مدیریت " موجب ارتقای چشم گیر کیفیت در ابعاد انسانی و فیریکی در واحدهای ستادی و تابعه خواهد شد گفت: قرارگاه با هدف مدیریت منابع محدود برای تامین نیازهای نامحدود، برنامه ریزی و عملیاتی گردید که میبایست با پایش و رصد های مستمر شاهد به ثمر رسیدن اقدامات انجام شده باشیم.  رییس قرارگاه مدیریت با تشکر از تلاش های صورت گرفته در حوزه های مختلف معاونت توسعه و واحدهای تابعه افزود: روسا و مدیران بعنوان مجریان عملیاتی این حرکت بزرگ باید با تشکیل کمیته و کارگروه های تخصصی و نیز بررسی های منظمِ دستورالعمل های قرارگاه بتوانند ضمن افزایش انگیزه کارکنان، در مسیر اهداف عالیه دانشگاه علوم پزشکی که "ارائه خدمات بهینه به مردم عزیز " میباشد گام های موثری بردارند.  طی این نشست حاضرین به تبادل نظر در رابطه با چالش های پیش روی اجرای دقیق دستورالعمل های صادر شده، پرداختند. در ادامه مدیر بودجه و سرپرست مدیریت امورمالی، مدیر تحول اداری، مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات، رئیس اداره امور بیمه، تعرفه و استاندارد و مسئول سامانه کارآمد مطالب مربوطه حوزه های تخصصی را ارائه نمودند. در پایان این مراسم از مدیران، روسا مالی، مسئولین درآمد و رابطین برگزیده سامانه کارآمد، تقدیر و تشکر بعمل آمد.