برگزاری جلسه مسئولین واحدهای زیر مجموعه تحت نظارت مدیریت منابع انسانی دانشگاه

روز سه شنبه 21 شهریور ماه 1402 ششمین جلسه با حضور سید مرتضی هاشمی مدیر منابع انسانی، محمد شمس معاون منابع انسانی، کلیه مسئولین واحدهای زیر مجموعه تحت نظارت  مدیریت در دفتر مدیریت منابع انسانی تشکیل گردید.

ابتدا دستور کار جلسه توسط جعفر کیانی رئیس اداره تامین وتوزیع نیروی انسانی ودبیرجلسه قرائت گردید وسپس سید مرتضی هاشمی مدیر منابع انسانی کسب رتبه برتر در ششمین جشنواره مدیریت دانش توسط بهروز عمانی کارشناس مسئول برنامه ریزی نیروی انسانی ومهندس شیوا پوستی سرپرست واحد فناوری اطلاعات واحراز رتبه علمی دکترا توسط نادیا هاشمی مسئول ارزیابی عملکرد کارکنان را تبریک عرض نموده وبرای همگان آرزوی موفقیت نمودند.

در ادامه برمطالعه قانون جدید دیوان محاسبات ودیوان عدالت اداری توسط همکاران وثبت ایده ها وپیشنهادات در سامانه تاکیدنمودند وپیرامون قرارگاه مدیریت هزینه ها، کمیته انتصابات، دقت در مکاتبات اداری،HOP، کمیته راهبردی، برگزاری کمیته فصلی بازنشستگی........بحث وتبادل نظر شد وتصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.