برگزاری مراسم معارفه سرپرست گروه آموزش وتوسعه کارکنان زیر مجموعه تحت نظارت مدیریت منابع انسانی دانشگاه

روز یکشنبه 26 شهریور ماه 1402مراسم معارفه سرپرست گروه آموزش، توسعه کارکنان با حضور سیدمرتضی هاشمی مدیر منابع انسانی،الهام نخعی ومحمد شمس معاونین ومسئولین واحدهای زیر مجموعه تحت نظارت مدیریت منابع انسانی در دفتر مدیریت برگزار گردید. سید مرتضی هاشمی مدیر منابع انسانی در ابتدای این مراسم ضمن قدردانی از تلاشهای سعید نوشاد رئیس گروه آموزش وتوسعه کارکنان در طول دوران تصدی مسئولیت،دکتر حسین بیگی هرچگانی را به عنوان سرپرست گروه آموزش وتوسعه کارکنان معرفی نمودند واظهار داشت با توجه به توانایی علمی وتعهد عملی ونیز ارزش ذاتی که در وجودایشان مشهود است امیدواریم در راه خدمت برای پیشبرد اهداف خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی موفق وموید باشند.

در پایان برای هردو آرزوی توفیق روز افزون را از درگاه پروردگار یکتا خواستار شدند.