برگزاری کمیته نقل و انتقالات دانشگاه

روز سه شنبه 17 بهمن ماه 1402کمیته نقل وانتقالات دانشگاه با حضور دکتر حمید گنجی مشاور اجرایی معاونت توسعه مدیریت ومنابع،هادی صفری مشاور رئیس دانشگاه ومدیر حراست،دکتر راستین معاون اجرایی مرکز بهداشت استان،الهام نخعی معاون منابع انسانی ،نداکریمی مدیر پرستاری دانشگاه،مهری داستانپور نماینده معاونت درمان،سمانه شمس سرپرست امور نقل وانتقالات وزهره وفایی کارشناس واحد نقل وانتقالات در اتاق جلسات مدیریت منابع انسانی تشکیل گردید وپیرامون در خواست های ماموریت ،تمدید ماموریت وانتقال کارکنان در حوزه های بهداشت ،درمان ،معاونت تحقیقات ،مدیریت پشتیبانی،معاونت آموزشی بحث وتبادل نظر گردید وتصمیمات مقتضی اتخاذ شد.نتایج متعاقبآ از طریق وبسایت مدیریت منابع انسانی به نشانی الکترونیکی afa.mui.ac.irقسمت منابع انسانی ،نتایج کارگروه نقل وانتقالات اعلام خواهد گردید.