دیدارمعاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه با سید مرتضی هاشمی مدیرمنابع انسانی دانشگاه وجانبازافتخارآفرین هشت سال دفاع مقدس

روز چهارشنبه 26 بهمن ماه 1402همزمان با ولادت حضرت ابوالفضل (ع) وروز جانبازدکتر محسن مصلحی معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه با جانباز سرافراز وافتخارآفرین هشت سال دفاع مقدس سید مرتضی هاشمی مدیر منابع انسانی دانشگاه به همراه جمعی از مسئولین وکارشناسان ستاد مدیریت منابع انسانی دیدار نمودند. دکتر محسن مصلحی اظهار نمودند:جانبازان وایثارگران بزرگترین یادگاران دفاع مقدس هستند وتجلیل،تکریم ودیدار آنان،رشادت ها وجانفشانی های رزمندگان دفاع مقدس رابرای مسوولان یادآوری می نماید.گفتنی است دراین دیدار از سید مرتضی هاشمی مدیر منابع انسانی دانشگاه ،مهندس طاهریان سرپرست امور مالی *مهندس محمد باقر محبی مشاور مدیر منابع انسانی با اهداءلوح تقدیر وهدایا تجلیل شد.