طرح عناوین برنامه های پیشنهادی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در نظام نامه چرخه ی بهره وری استان

روز دوشنبه مورخ ۱۶ بهمن ماه سال ۱۴۰۲ اعضاء کمیته بهره وری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور در سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان به تشریح برنامه های بهره وری پیشنهادی این دانشگاه در حوزه های آموزش سلامت و گردشگری پرداختند.
در این جلسه که با حضور آقای دکتر نیک اقبال معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، آقای دکتر کاوه نماینده سازمان مدیریت بهره وری، آقای دکتر صفدریان مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه، سرکارخانم روشنیان رابط بهره وری دانشگاه و مسئولین برنامه های بهره وری دانشگاه برگزار شد، برنامه های پیشنهادی دانشگاه به شرح زیر عنوان و در خصوص نحوه تکمیل کاربرگ های ۲ و ۳ بحث و تبادل نظر شد.
برنامه های غربالگری سرطان روده بزرگ ارائه توسط خانم دکتر روانخواه.
برنامه ی ارز آوری در مراکز درمانی به واسطه رونق صنعت گردشگری سلامت ارائه توسط خانم دکتر احمدی.
برنامه ی طراحی سیستم یکپارچه آرشیو تصویر برداری استان ارائه خانم مهندس عمادی.
برنامه ی تشکیل انبار تجمیعی تجهیزات پزشکی مازاد، اسقاطی و قطعات به منظور بازسازی و به کارگیری مجدد تجهیزات ارائه توسط خانم مهندس کیانی و آقای مهندس آبنیلی.