مراسم جشن دهه فجروچهل وپنچمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب در دانشگاه برگزار شد

روز شنبه 21 بهمن ماه 1402 همزمان با دهه فجر وچهل وپنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران جشن باشکوهی باحضوردکتر شیرانی رئیس دانشگاه ،حجت الاسلام خوشنویس زاده مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه،دکتر محسن مصلحی معاون توسعه مدیریت ومنابع ،سیدمرتضی هاشمی مدیر منابع انسانی دانشگاه وجمعی از معاونین ومدیران وکار شناسان مدیریت منابع انسانی وتوسعه سازمان وتحول اداری در محل تالار ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد. دراین مراسم دکتر شیرانی رئیس دانشگاه با گرامیداشت ایام ا...دهه فجر، انقلاب اسلامی را حاصل مجاهدت خون شهیدان ورهبری حضرت امام (ره)وملت ایران دانست وگفت:قطعآ یکی از بزگترین نعمتهایی که خداوند به ملت ایران هدیه کرد همین نعمت انقلاب اسلامی است. در ادامه مراسم برنامه های سرود،وهم چنین مسابقه واهدائ جوایز اجراشد.