بازدیدمعاون توسعه مدیریت ومنابع ومدیر منابع انسانی دانشگاه ونماینده سازمان مدیریت وبرنامه ریزی استان اصفهان از روند ارزیابی تکمیلی آزمون استخدام پیمانی سال 1402

روز چهارشنبه 4 بهمن ماه 1402دکتر محسن مصلحی معاون توسعه مدیریت ومنابع ،سید مرتضی هاشمی مدیرمنابع انسانی دانشگاه ،خانم حاصلی نماینده سازمان مدیریت وبرنامه ریزی استان اصفهان ودکتر فردوسی عضو هیئت علمی دانشکده مدیریت واطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی از روند ارزیابی تکمیلی آزمون استخدام پیمانی سال 1402بازدید بعمل آوردند وفرآیند انجام مصاحبه تخصصی توسط دکتر صفدریان مدیرتوسعه سازمان وتحول اداری ومدیراجرایی کانون ارزیابی تشریح گردید وهم چنین فرآیند انجام مصاحبه عمومی توسط جعفرکیانی رئیس اداره تامین وتوزیع نیروی انسانی تشریح وبه افراد شرکت کننده در ارزیابی تکمیلی برحفظ آرامش وتمرکز در هنگام مصاحبه  تاکید نمودند.

در ادامه سید مرتضی هاشمی مدیر منابع انسانی دانشگاه ضمن بازدید از مرکز آموزش بین الملل سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی ، از عوامل اجرایی مدیریت منابع انسانی،مدیریت توسعه سازمان وتحول اداری ، حراست، گزینش ، بازرسی، پشتیبانی و....تقدیر وتشکر نمودند.