بازدید معاون توسعه از بیمارستان در حال ساخت گلپایگان

در همین راستا در جلسه شورای اداری شهرستان گلپایگان در این شهر حضور یافته و با حضور استاندار محترم اصفهان و جمعی از مدیران کل استان، در خصوص کمبودهای  بیمارستان امام حسین (ع) این شهرستان به بحث و گفتگو پرداختند.

همچنین در ادامه دکتر مرتضوی استاندار اصفهان به همراه نماینده مردم شهرستانهای گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی و مسئولین دانشگاه از پروژه های در دست احداث بیمارستان امام حسین(ع) گلپایگان بازدید نمودند.

در این سفر یکروزه دکتر اعرابی معاون توسعه مدیریت و منابع و هیئت همراه از ستاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان گلپایگان نیز بازدید و درجریان مشکلات و مسایل این شبکه قرار گرفته و راهکارهای لازم را ارایه نمودند.