بازدید میدانی مدیر منابع انسانی دانشگاه از بیمارستان فوق تخصصی امیرالمومنین( ع) ومرکزجامع سرطان فاطمه زهرا (س) خیرساز شهرضا

روز یکشنبه 12 آذر ماه 1402 سید مرتضی هاشمی مدیرمنابع انسانی دانشگاه  ونداکریمی مدیر پرستاری به همراه تیم مدیریتی از بیمارستان فوق تخصصی امیرالمومنین(ع) بازدید بعمل آوردند وجلسای با حضور دکتر مرضیه تقوایی ریاست بیمارستان فوق،غلامرضا محسنی پور مدیر وجمعی از از کارشناسان در دفتر مدیریت برگزار گردید وپیرامون مشکلات نیروی انسانی بحث وتبادل نظر شد وباهدف قدردانی از زحمات همکاران ونحوه عملکرد بیمارستان فوق ازبخشهای مراقبت ویژه بازدید وضمن دیدار وگفتگو باهمکاران حاضردر  شیفت وتقدیر از زحمات ارزنده آنان،به بررسی وضعیت نحوه ارائه خدمات به بیماران پرداختند.

در ادامه  با حضورسهیلا خسرویان رئیس اداره منابع انسانی بیمارستان فوق ،ازاداره منابع انسانی بازدیدشد.

درپایان از مرکز جامع سرطان فاطمه الزهرا(س)خیرساز بازدیدنموده وقول مساعد جهت تکمیل نیروی انسانی بعداز پیشرفت 80درصدی پروژه عمرانی رادادند.