بازدید میدانی مدیر منابع انسانی دانشگاه از شبکه بهداشت ودرمان شهرستان بویین میاندشت

روز شنبه 11 آذرماه 1402سید مرتضی هاشمی مدیر منابع انسانی دانشگاه از شبکه بهداشت ودرمان شهرستان بویین میاندشت بازدید نمودند وجلسه با حضور دکتر کیخایی مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان بویین میاندشت،الهام نخعی معاون منابع انسانی،بهمن اله یاری مسئول وخانم محمدی کارشناس اداره منابع انسانی بویین میاندشت وپرسنل شبکه بهداشت ودرمان فوق در سالن کنفرانس برگزار گردید .در ابتدافعالیتهای پرتلاش ومستمربیش ازیک دهه با روایت تصویر توسط دکتر کیخایی ارائه شدوپیرامون نیروی انسانی،فعال نمودن درمانگاه تخصصی بحث وتبادل نظر گردید.

سپس سید مرتضی هاشمی مدیرمنابع انسانی دانشگاه با بیان سیاست های دانشگاه در حفظ وتوسعه نیروی انسانی به عنوان سرمایه اصلی سازمان سخنان مبسوطی را ایراد نمودندو  دکتر کیخایی  رایکی ازبرترین مدیران دانشگاه برشمردند.

در پایان از بهمن اله یاری به عنوان یکی از مسئولین اداره منابع انسانی برجسته استانی تشکر وقدرانی شد وبه پاس خدمات ارزنده ایشان در طی مدت زمان تصدی ،با اهدا لوح سپاس وهدیه تکریم وخانم محمدی به عنوان رئیس اداره منابع انسانی معارفه گردید.