بازدید میدانی مدیر منابع انسانی دانشگاه به همراه مسئولین واحدهای زیرمجموعه تحت نظارت مدیریت منابع انسانی از مرکز بهداشت 2 اصفهان

روز دوشنبه 29 خرداد ماه 1402جلسه با حضورسید مرتضی هاشمی مدیرمنابع انسانی دانشگاه، دکترمنصوره ابوفاضلی مدیرمرکزبهداشت 2، الهام نخعی معاون منابع انسانی، ندا کریمی مدیر پرستاری دانشگاه، محمد باقر رضاعلی معاونت پشتیبانی مرکز بهداشت 2، مسئولین واحدهای زیر مجموعه تحت نظارت مدیریت منابع انسانی ومرکز بهداشت 2 اصفهان در دفتر مدیریت برگزار گردید. ابتدا دکتر ابوفاضلی ضمن خیرمقدم به همکاران گرامی وتبریک به مناسبت کسب رتبه عالی ونشان 3 ستاره منابع انسانی در بین 67 دانشگاه علوم پزشکی کشور، در خصوص مشکلات وچالش های مربوط به ساختار سازمانی وردیف های مربوطه توضیحات لازم را ارائه نمودند.

در ادامه سید مرتضی هاشمی از فعالیت های همکاران در واحدهای زیرمجموعه تحت نظارت مرکز بهداشت 2 تشکرنموده  ودر خصوص ردیف های سازمانی وپیگیری های لازم از مدیریت توسعه سازمان وسایر چالش ها سخنان مبسوطی را ایراد نمودند.

همچنین پیرامون سنوات ارفاقی، سختی کا ر، تامین نیروی پزشک وپرستارو.....بحث وتبادل نظر گردید وتصمیمات مقتضی اتخاذ شد.