بازدید میدانی مدیر منابع انسانی دانشگاه به همراه مسئولین واحدهای زیرمجموعه تحت نظارت مدیریت منابع انسانی از مرکز بهداشت شماره یک اصفهان

روز دوشنبه 29 خردادماه 1402 جلسه با حضور سیدمرتضی هاشمی مدیر منابع انسانی دانشگاه، دکتر وحدتی مدیر مرکز بهداشت شماره یک، مهندس شریف­زاده معاون پشتیبانی مرکز بهداشت شماره یک، مسئولین واحدهای زیر مجموعه تحت نظارت مدیریت منابع انسانی و مرکز بهداشت شماره یک اصفهان در دفتر مدیریت برگزار گردید.

ابتدا دکتر وحدتی ضمن خیر مقدم به همکاران، تبریک به مناسبت کسب رتبه عالی و نشان 3 ستاره منابع انسانی در بین 67 دانشگاه علوم پزشکی کشور، در خصوص مشکلات و چالش­های مربوط به ساختار سازمانی و ردیف­­های مربوطه توضیحات لازم را ارائه نمودند.

در ادامه سیدمرتضی هاشمی از فعالیت­های همکاران در واحدهای زیرمجموعه تحت نظارت مرکز بهداشت شماره یک تشکر نموده و در خصوص ردیف­های سازمانی و پیگیری­های لازم را از مدیریت توسعه سازمان و سایر چالش­­ها، سخنان مبسوطی را ارائه نمودند.

همچنین مهندس شریف­زاده گزارشی از تعداد واحدهای بهداشتی درمانی تحت پوشش و نیروهای پرسنلی طبق ساختار گسترش شبکه ارائه نمودند و همچنین پیرامون چارت سازمانی، سختی کار، تسهیلات، تأمین نیرو، سامانه کسری و... بحث و تبادل نظر گردید و تصمیمات مقتضی اتخاذ شد.