بازسازی، نوسازی، تجهیز و افتتاح محل استقرار اداره منابع انسانی در بیمارستان 9 دی منظریه

روزشنبه 28 مردادماه 1402محل استقرار اداره منابع انسانی بیمارستان 9 دی منظریه که طی چند ماه با همت ریاست و مدیر این بیمارستان و پیگیری های مدیر منابع انسانی دانشگاه فضاسازی شده بود، افتتاح گردید. دکتر امیرحسین شیرانی ریاست، آقای قاسمی مدیر، خانم دکتر مسعودی معاونت درمان، محمد حاجیان حراست، خانم رحمتی مترون، مائده السادات احمدی رئیس اداره منابع انسانی، خانم خسروی مسئول حضور وغیاب، خانمها (پور حسین، جعفری و ابطحی) و آقای مولایی کارشناسان اداره منابع انسانی بیمارستان 9  دی منظریه، الهام نخعی معاون منابع انسانی دانشگاه، طاهره یاوری سرپرست اداره بازنشستگی و خروج از خدمت، سید مهدی حسینی سرپرست اداره منابع انسانی در محل  استقرار اداره منابع انسانی حضور یافته و این مکان به صورت رسمی مورد بهره برداری قرارگرفت.

در ادامه پیرامون تامین نیروی پرستاری بحث و تبادل نظر گردید و از زحمات دکتر امیرحسین شیرانی ریاست بیمارستان 9 دی منظریه  وکلیه همکاران دست اندرکار تشکر و قدردانی بعمل آمد.