بررسی مدارک (3 برابر ظرفیت) پذیرفته شدگان و انجام تست آمادگی جسمانی در خصوص مصاحبه تخصصی جذب نیروی متمرکز شرکتی حفاظت فیزیکی

روز پنج شنبه 27 مهر ماه  1402بررسی مدارک 300 نفر از پذیرفته شدگان در آزمون الکترونیکی نیروی متمرکز شرکتی رشته حفاظت فیزیکی در سالن ورزشی شهید موحدی دانشگاه علوم پزشکی انجام گرفت. دکتر محسن مصلحی معاون توسعه مدیریت و منابع، سید مرتضی هاشمی مدیر منابع انسانی دانشگاه، هادی صفری مشاور رئیس دانشگاه و مدیر حراست از روند اجرایی بازدید و از عوامل اجرایی تشکر و قدردانی نمودند.

بهروز عمانی کارشناس مسئول امور برنامه ریزی نیروی انسانی گفت: 3 برابر ظرفیت پذیرفته شدگان پس از بررسی مدارک و انجام تست آمادگی جسمانی به مصاحبه تخصصی راه پیدا خواهند کرد. مدیریت حراست، گزینش، اداره بازرسی ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه، مدیریت منابع انسانی، شرکت های طرف قرارداد دانشگاه علوم پزشکی از عوامل اجرایی بررسی مدارک آزمون فوق بودند.