برگزاری آزمون استخدام پیمانی شبکه های بهداشت ودرمان شرق(هرند،ورزنه،کوهپایه،جرقویه) در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

آزمون استخدام پیمانی شبکه های بهداشت ودرمان شرق (هرند، ورزنه، کوهپایه، جرقویه) در تاریخ جمعه 13/11/1402درمرکزآموزش بین الملل سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی با رقابت  462نفر در 16 رشته شغلی به صورت الکترونیکی برگزار شد. داوطلبان در این آزمون شامل 353 نفر زن معادل 76درصد این افراد و109 نفرمرد معادل 24 درصد از شرکت کنندگان است.

سید مرتضی هاشمی مدیرمنابع انسانی دانشگاه با بیان این که پروسه بروزرسانی نرم افزارمربوطه وثبت نام داوطلبین شرکت کننده وبرگزاری آزمون با رعایت کامل سیستم امنیتی به صورت تمام الکترونیک برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تیم مجرب وکار آزموده  وصرف وقت ودقت زیاد انجام پذیرفت و برگ زرینی از سند عزت و افتخار همزمان با چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب وایام مبارک دهه فجر در این دانشگاه رقم خورد که نتایج به زودی در سایت دانشگاه اعلام خواهد گردید. همچنین از عوامل اجرایی مدیریت منابع انسانی بالاخص اداره های فناوری،استخدام وروابط عمومی،حراست،بازرسی،گزینش مدیریت پشتیبانی ومرکز برگزاری آزمون الکترونیکی سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و.....تقدیر وتشکر نمودند.

در ادامه دکتر شاهین شیرانی ریاست دانشگاه، دکتر محسن مصلحی معاون توسعه مدیریت ومنابع، دکتر گله داری معاون بهداشت ورئیس مرکز بهداشت استان، خانم حاصلی نماینده سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اصفهان از روند اجرایی برگزاری آزمون بازدید بعمل آوردند وضمن تشکر از همه دست اندر کاران، رهنمودهای لازم وکلیدی را بیان نمودند. شایان ذکر است جهت مراقبت و ایمنی شرکت کنندگان در آزمون یک دستگاه آمبولانس وخودروآتش نشانی در محل استقرار یافتند.