برگزاری اولین جلسه کارگروه دانشگاهی دفاتر خدمات سلامت

اولین جلسه کارگروه دانشگاهی دفاتر خدمات سلامت با حضور جناب آقای دکتر سلطانیان مدیر محترم دفتر ریاست دانشگاه ،جناب آقای صفری مدیر محترم حراست دانشگاه ،نمایندگان محترم معاونت های بهداشتی ،درمان،غذا ودارو،آموزشی،حوزه های اداره بازرسی وپاسخگویی به شکایت وامور حقوقی در روز چهارشنبه مورخ 21/02/1401در دفتر مدیریت توسعه سازمان وتحول اداری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید.

در این جلسه ابتدا آقای دکتر صفدریان مدیر محترم توسعه سازمان وتحول اداری با بیان اهداف ورسالت این دفاتر پرداخت وسپس انتظارات دانشگاه در خصوص روز مصاحبه از نمایندگان معاونت های تخصصی را مطرح نمودندو جناب آقای دکتر ریاضی نماینده مدیر طرح شرکت سلامت الکترونیک مبین ایرانیان به سوالات وابهامات مدعوین به صورت وبیناری پاسخ دادند.

ضمنا مقرر شد مصاحبه تعداد 73نفر از متقاضیان دفاتر خدمات سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به مدت سه روز از تاریخ 26/02/1401الی 18/02/1401در محل تالار اصفهان واقع در دانشکده علوم توانبخشی برگزار گردید.