برگزاری جلسه توجیهی پذیرفته شدگان رشته شغلی نیروی حفاظت فیزیکی شرکتی

روز شنبه 27 اسفندماه 1401جلسه توجیهی با حضور دکتر محسن مصلحی معاون توسعه مدیریت و منابع، هادی صفری مشاور رئیس دانشگاه و مدیر حراست، سید مرتضی هاشمی مدیر منابع انسانی، دکتر حمید رضا شمس مدیر هسته گزینش و کارشناسان حوزه حراست  برگزار گردید. تعداد 170 نفر از پذیرفته شدگان  جدید الورود رشته شغلی نیروی حفاظت فیزیکی شرکتی حضور داشتند. دکتر محسن مصلحی با ابراز خرسندی از انتخاب کادر جوان و با انگیزه، از زحمات واحدهای مختلف که در فرایند جذب و بکار گیری این نیروها همکاری داشتند تشکر نمود.

ایشان ضمن اشاره به حساسیت و اهمیت جایگاه همکاران حفاظت فیزیکی از آنان  خواست که با حفظ آمادگی و روحیه مناسب به ارتقا ارائه خدمات به هموطنان همت گمارند. در پایان این مراسم معاون توسعه با اشاره به تلاش های شبانه روزی مدیریت حراست در دانشگاه و واحدهای تابعه، از زحمات این عزیزان قدردانی نمود.