برگزاری مراسم تودیع ومعارفه رئیس اداره منابع انسانی بیمارستان شهدای لنجان

روز سه شنبه 31 مردادماه 1402 مراسم تودیع ومعارفه رئیس اداره منابع انسانی بیمارستان شهدای لنجان با حضور دکتر محمد سوداوی رئیس وعلی مومنی مدیرو فاطمه بیگی مترون بیمارستان شهدای لنجان، محمد شمس معاون منابع انسانی دانشگاه، جعفرکیانی رئیس اداره تامین وتوزیع نیروی انسانی، عبدالعظیم شیری سرپرست امورعمومی بیمارستان، بهاره جوادی کارشناس مسئول والهام دهقانی کارشناس منابع انسانی بیمارستان فوق وجمعی ازمسئولین وکارشناسان در سالن اجتماعات بیمارستان فوق برگزار گردید.

درابتدای جلسه دکتر محمد سوداوی در سخنانی موفقیت های به دست آمده را حاصل توفیق الهی ونتیجه همکاری وفعالیت جمعی دانست. هم چنین ارتقاء شاخصهای بیمارستان را از محورهای برنامه برشمرد.

در پایان این مراسم لوح تقدیر وهدایایی از سوی ریاست بیمارستان فوق وسید مرتضی هاشمی مدیر منابع انسانی دانشگاه به رسم تقدیر به بهاره جوادی جهت تودیع اهداء شد والهام دهقانی به عنوان رئیس اداره منابع انسانی بیمارستان فوق معارفه گردید وهم چنین عبدالعظیم شیری سر پرست امورعمومی بیمارستان فوق به عنوان سوپروایزر بالینی معارفه شدند ولوح تقدیر دریافت نمودند.