برگزاری مصاحبه افراد برتر مرحله اول آزمون الکترونیکی جذب نیروی شرکتی منابع انسانی

روزچهارشنبه 24 خرداد الی جمعه 26 خرداد ماه1402 از ساعت 7 صبح تا 23 شب مصاحبه افرادبرتر مرحله اول آزمون الکترونیکی جذب نیروی شرکتی منابع انسانی باحضور سید مرتضی هاشمی مدیر منابع انسانی دانشگاه ،مجید استادعلی معاون حراست، دکتر اکبر انصاریان نماینده بازرسی، محمدشمس والهام نخعی معاون منابع انسانی، دکتر امیر فروغی مسئول سنجش سلامت کارکنان دانشگاه، مصطفی کیانی قلعه، علی جهانبخش نماینده حراست، بهروزعمانی کارشناس واحد برنامه ریزی، فیروزه آقابزرگی مسئول روابط عمومی، سید حسن موسوی کارشناس امور اداری، دکتر صوفی مرادی، در دفتر مدیریت منابع انسانی برگزار گردید.در ادامه دکترمحسن مصلحی معاون توسعه مدیریت ومنابع ازروند فرایند مصاحبه بازدید نمودند.

افراد شایسته ومستعد جهت ادارات منابع انسانی جذب وبخشی از نیازهای ادارات مذکور تامین می گردد. امید است با برنامه ریزی پروژه جانشین پروری تیم مدیریت منابع انسانی همراه باآموزش ضمن خدمت وتوانمندسازی شاهد کارکنان پر انگیزه ومتعد در جهت نیل به اهداف عالیه سازمانی باشیم.