برگزاری مصاحبه تخصصی رشته های مختلف نیروهای شرکتی دانشگاه

روز سه ­شنبه 23 خردادماه 1402 سیدمرتضی هاشمی مدیر منابع انسانی دانشگاه با حضور در مرکز آزمون بین ­المللی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی از روند برگزاری مصاحبه­ بازدید به عمل آوردند و از عوامل اجرایی تشکر و قدردانی نمودند.

بهروز عمانی کارشناس امور برنامه­ ریزی نیروی انسانی دانشگاه گفت: «تعداد 1200 نفر در 20 رشته شغلی شرکت نمودند و تعداد 300 نفر از پذیرفته ­شدگان آزمون رشته ­های مختلف نیروهای شرکتی در مرحله ­ی اول آزمون الکترونیکی جهت مصاحبه تخصصی با ارسال پیامک دعوت گردیدند و در 11 ایستگاه کاری تخصصی با حضور نمایندگان منابع انسانی، بازرسی، گزینش، حراست، پشتیبانی، معاونت آموزشی و مدیریت­های تخصصی رشته­ های شغلی پرستاری، کمک پرستاری، دارویاری و... با حضور 40 نفر از عوامل اجرایی برگزار گردید و نتایج به زودی از طریق شرکت ­های خدمات پیمانکاری طرف قرارداد دانشگاه اطلاع ­رسانی لازم و کافی انجام خواهد گردید».