برگزاری ملاقات عمومی مدیر منابع انسانی دانشگاه با مراجعین

روزهای یکشنبه هر هفته در راستای اجرای طرح تکریم ارباب رجوع وارتباط مستقیم با پرسنل واحدهای تابعه تحت پوشش دانشگاه، جلسه ملاقات عمومی مردمی با سید مرتضی هاشمی مدیر منابع انسانی دانشگاه در دفتر مدیریت منابع انسانی برگزار گردید.

برگزاری این جلسات با توجه به پیچیدگی برخی مشکلات وتمایل پرسنل وشهروندان برای دیدار چهره به چهره با مدیرمنابع انسانی دانشگاه انجام می شود تا در صورت عدم نقض قانون رسیدگی مطالبات ومشکلات پرسنلی واشتغال شهروندان در حوزه های مختلف تابعه دانشگاه علوم پزشکی، با هم اندیشی با روسای مدیران بیمارستانها وشبکه ها در پروسه زمانی کوتاهتری انجام  شود.

گفتنی است در جلسه ملاقات عمومی امروز خواسته ومشکلات بیش از 90 نفراز همکاران وشهروندان بررسی ودر مراحل رسیدگی وپیگیری تا حصول نتیجه قرارگرفت.هم چنین الهام نخعی معاون منابع انسانی، محمد شمس معاون منابع انسانی، بهروز عمانی کارشناس مسئول برنامه ریزی نیروی دانشگاه در طرح تکریم ارباب رجوع حضور فعال داشتند.