برگزاری هشتمین آزمون جامع حضوری توجیهی بدو خدمت کشوری

به اطلاع می رساند هشتمین آزمون جامع حضوری توجیهی بدو خدمت کشوری کارکنان به صورت حضوری والکترونیکی در روز پنج شنبه 1402/12/3 راس ساعت 8 صبح در محل ساختمان سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی (مرکز آزمونها) جهت کلیه مشمولین برگزارمی گردد. کارکنان مجاز می توانند از روز شنبه 1402/11/21 لغایت روزسه شنبه 1402/11/24 (از ساعت 12 ظهر) نسبت به ثبت نام در آزمون مذکوراقدام نمایند. همچنین آزمون جامع غیر حضوری توجیهی نیز جهت کارکنان مشمولی که تاریخ استخدام (پیمانی،رسمی آزمایشی،رسمی قطعی،قرار داد کارمعین وقرارداد پزشک خانواده،آنها قبل از تاریخ 1400/5/10 باشد،به صورت الکترونیکی (60ساعته) درروز شنبه 12 اسفندماه سال جاری (ساعت 11 صبح) برگزار می گردد.لازم به ذکر است هریک ازکارمندان می توانند فقط در یکی از آزمون های جامع توجیهی (حضوری ویا غیر حضوری) شرکت نمایند.