برگزاری کارگروه نقل وانتقالات دانشگاه

روز دوشنبه بیست وششم اردیبهشت ماه سال جاری کارگروه نقل وانتقالات با حضور دکتر گنجی مشاور اجرایی معاونت توسعه مدیریت  ومنابع  ومجید سرایانی سرپرست مدیریت برنامه ریزی بودجه وپایش عملکرد ودکتر گله داری سرپرست معاونت بهداشتی ورئیس مرکز بهداشت ودکتر صفازاده سرپرست دفتر مدیریت پرستاری استان ومحمد شمس معاون منابع انسانی وسمانه شمس مسئول ودبیر کارگروه نقل وانتقالات وجمعی از کارشناسان حوزه های درمان وبهداشت ودیگر معاونتها درسالن جلسات منابع انسانی تشکیل وپیرامون درخواستهای ماموریت، تمدید ماموریت وانتقال کارکنان در حوزه های معاونت بهداشتی، درمان ومدیریت حوادث دانشگاه، دانشجویی، تحقیقات، فرهنگی ومدیریت امورمالی وامور پشتیبانی رفاهی وتامین تجهیزات پزشکی  وآمار وفناوری اطلاعات دانشگاه ومنابع انسانی بحث وتبادل نظر گردید ودر نهایت تصمیمات مقتضی اخذ گردید ومتعاقبا پس از امضا، صورتجلسات، نتایج کارگروه در وب سایتafa.mui.ac.ir (سربرگ منابع انسانی ، گزینه نتایج کارگروه نقل و انتقالات) اعلام خواهد شد.