برگزاری کمیته نقل وانتقالات دانشگاه

روزهای دوشنبه وسه شنبه 1و2خرداد ماه 1402کمیته نقل وانتقالات دانشگاه با حضور دکتر حمید گنجی مشاور معاونت توسعه مدیریت ومنابع، سید مرتضی هاشمی مدیر منابع انسانی، هادی صفری مشاور رئیس دانشگاه ومدیر حراست، دکتر احمد امینی مدیر اداره بازرسی، ارزیابی عملکردوپاسخگویی به شکایات دانشگاه، دکترراستین معاون اجرایی مرکز بهداشت استان، فرزانه ناجی رابط انتقالات معاونت بهداشت ،دکتر مجتبی گلزاری مدیر امور بیماریها ومراکز تشخیصی ودرمانی معاونت درمان، ندا کریمی مدیر پرستاری دانشگاه، مهری داستانپوررئیس اداره منابع انسانی معاونت درمان، آقای حیدری نماینده فوریتهای پزشکی، ابوالفضل اشرف نماینده اورژانس پیش بیمارستانی، دکتر مجید جنگی سرپرست مدیریت آمار وفناوری اطلاعات، دکتر رضا اطمینانی مشاور معاونت غذا ودارو، سعید یوسفی معاون امور مالی، زهرازمانی رئیس گروه مهندسی سازمان، سمانه شمس سرپرست وصدیقه قاسمی کارشناس نقل وانتقالات دانشگاه در اتاق مدیریت منابع انسانی تشکیل وپیرامون در خواست های ماموریت، تمدید ماموریت وانتقال کارکنان در حوزه های بهداشت ودرمان، فوریتهای پزشکی، معاونت غذا ودارو، مدیریت امور پشتیبانی ومالی و.. بحث وتبادل نظر شد وتصمیمات مقتضی اتخاذ گردید. نتایج متعاقبا از طریق وب سایت مدیریت منابع انسانی به آدرس: afa.mui.ac.ir، قسمت "منابع انسانی" / "نتایج کمیته نقل وانتقالات " اعلام خواهد گردید.