برگزاری کمیته نقل وانتقالات دانشگاه

روز چهارشنبه 12 اردیبهشت ماه 1403کمیته نقل وانتقالات دانشگاه با حضور دکتر حمید گنجی مشاور اجرایی معاونت توسعه مدیریت ومنابع،هادی صفری مشاور رئیس دانشگاه ومدیر حراست،دکتر راستین معاون اجرایی مرکزبهداشت استان،دکتر امینی مدیر اداره بازرسی،ارزیابی عملکرد وپاسخگویی به شکایات دانشگاه،دکتر جنگجومعاون معاونت درمان،دکتر صفدریان مدیرتوسعه سازمان وتحول اداری ،الهام نخعی معاون منابع انسانی،سمانه شمس سرپرست واحد نقل وانتقالات،زهرا زمانی رئیس گروه مهندسی سازمان ،صدیقه قاسمی کارشناس،بهروز عمانی کارشناس مسئول برنامه ریزی نیروی انسانی،مهری داستانپور رابط نقل وانتقالات معاونت درمان،خانم ناجی رابط نقل وانتقالات معاونت بهداشتی در اتاق جلسات مدیریت منابع انسانی تشکیل گردید وپیرامون در خواست های ماموریت ،تمدید ماموریت وانتقال کارکنان در حوزه های بهداشت،درمان بحث وتبادل نظر گردید وتصمیمات مقتضی اتخاذ شد.نتایج متعاقبا از طریق وب سایت مدیریت منابع انسانی به نشانی الکترونیکی:afa.mui.ac.irقسمت منابع انسانی نتایج کارگروه نقل وانتقالات اعلام خواهد گردید.