برگزاری کمیته نقل و انتقالات دانشگاه

روز دوشنبه  و سه شنبه چهاردهم و پانزدهم شهریور ماه سال جاری  جلسه کمیته نقل و انتقالات با حضور دکتر حمید گنجی مشاور اجرایی معاونت توسعه مدیریت و منابع و سید مرتضی هاشمی سرپرست مدیریت منابع انسانی و هادی صفری مشاور رئیس دانشگاه و مدیر حراست و دکتر علی صفدریان سرپرست مدیریت سازمان و تحول اداری و دکتر مجتبی گلزاری مدیر امور بیماریها و مراکز تشخیصی و درمانی معاونت درمان و دکتر راستین معاون اجرایی معاونت بهداشتی و مظاهری نماینده امور پشتیبانی رفاهی و تامین تجهیزات پزشکی و افتخاری معاون اجرایی مدیریت حوادث و سمانه شمس سرپرست امور نقل وانتقالات منابع انسانی دانشگاه و جمعی از کارشناسان در سالن جلسات منابع انسانی تشکیل و پیرامون درخواستهای ماموریت، تمدید ماموریت و انتقال کارکنان در حوزه های معاونت  بهداشتی و درمان و مدیریت حوادث دانشگاه، تحقیقات، غذاودارو، مدیریت امور پشتیبانی، حراست، مدیریت مالی، طرحهای عمرانی، آمارو ... بحث و تبادل نظر گردید و تصمیمات مقتضی اتخاذ شد و نتایج پس از امضاء صورتجلسات در سایت دانشگاه به آدرس ( afa.mui.ac.irمنابع انسانی-نتایج کارگروه نقل وانتقالات) اعلام می گردد.