تفکیک وافتتاح محل استقرار اداره منابع انسانی بیمارستان فاطمیه بادرود

روز دوشنبه 9 بهمن ماه 1402محل استقرار اداره منابع انسانی بیمارستان فاطمیه بادرود باهمت ریاست بیمارستان فاطمیه بادرود وشبکه بهداشت نطنز وپیگیریهای مدیر منابع انسانی دانشگاه فضاسازی شده واز شبکه بهداشت نطنز تفکیک وافتتاح شد.دکتر گلی مدیرشبکه بهداشت نطنز ودکتر شفیعی رئیس بیمارستان وخانم طالبی مترون بیمارستان فاطمیه بادرود،سید جواد چاکری رئیس اداره منابع انسانی فاطمیه بادرود،الهام نخعی معاون منابع انسانی دانشگاه،خانم ها عابدی واسماعیلی کارشناسان ستاد مدیریت منابع انسانی  وجمعی از کارشناسان در محل استقرار اداره منابع انسانی حضوریافته واین مکان به صورت رسمی مورد بهره برداری قرار گرفت.

در ادامه سید جواد چاکری به عنوان کارشناس مسئول اداره منابع انسانی بیمارستان فاطمیه بادرود وزینب مهدی نژادیان کارشناس مسئول منابع انسانی بیمارستان خاتم الانبیا نطنز وستاره اخلاقی کارشناس مسئول کارگزینی شبکه بهداشت شهرستان نطنزابلاغ ولوح سپاس از طرف سید مرتضی هاشمی مدیر منابع انسانی دانشگاه دریافت نمودند.هم چنین پیرامون تامین نیروبحث وتبادل نظر گردید.