تفکیک وافتتاح محل استقرار اداره منابع انسانی دربیمارستان حشمتیه نایین

روز شنبه 15 مهرماه 1402محل استقراراداره منابع انسانی بیمارستان حشمتیه نایین باهمت ریاست ومدیراین بیمارستان وپیگیری های مدیر منابع انسانی دانشگاه فضاسازی شده واز شبکه بهداشت ودرمان نایین تفکیک وافتتاح شد.

دکتر ماشالله رضایی ریاست وعلیرضا عابدی مدیر بیمارستان حشمتیه نایین، دکتر عبدالله قاسمی رئیس شبکه بهداشت ودرمان نایین، محمدشمس معاون منابع انسانی دانشگاه، مرضیه دانش پژوه سرپرست گروه حقوق، دستمزد واموررفاهی، محمد طحانی  مسئول روابط عمومی ،محمد علی براتی رئیس اداره منابع انسانی، خانم پرتو رئیس اداره منابع انسانی، جمعی از از مسئولین وکارشناسان درمحل استقرار اداره منابع انسانی حضور یافته واین مکان به صورت رسمی مورد بهره برداری قرار گرفت.

در ادامه از زحمات وتلاش بی وقفه محمد علی براتی رئیس اداره منابع انسانی شبکه بهداشت ودرمان نایین به پاس زحمات در طول تصدی پست فوق با لوح سپاس وهدایا از طرف سید مرتضی هاشمی مدیر منابع انسانی دانشگاه تقدیر گردید. همچنین پیرامون تامین نیرو بحث وتبادل نظر گردید .از زحمات دکتر ماشالله رضایی و دکتر امیر عبدالله قاسمی وکلیه همکاران دست اندر کار تشکر وقدردانی گردید.