در راستای اجرای برنامه مشترک احصا ، اصلاح و بهبود خدمات شناسه دار و فرایندهای اولویت دار دانشگاه / دانشکده های علوم پزشکی کشور ، جلسه اصلاح و بهبود فرایندهای حوزه ی معاونت تحقیقات و فناوری توسط دانشگاه های قطب 7 کشوری ( دانشگاه های علوم پزشکی شهرکرد، یزد، کاشان و اصفهان) با حضور کارشناسان محترم حوزه های تخصصی معاونت در تاریخ 18 اسفند ماه 1400 در محل سالن اجتماعات معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید.

در این جلسه حوزه های تخصصی معاونت های تحقیقات و فناوری دانشگاه های قطب 7 به بحث و تبادل نظر و اصلاح فرایندها و شناسنامه ی مربوطه به حوزه ی تخصصی مربوطه  پرداختند و نهایتا در فاز بعدی با استفاده از تکنیک Fish bone ( استخوان ماهی) چالشها، ریز چالش ها و راهکارهای پیشنهادی را ترسیم نمودند.

سه فرایند اولویت دار منتخب قطب 7 (حوزه معاونت تحقیقات و فناوری ) به شرح زیر می باشند:

1. خدمت شناسه دار فعلی : انتشار مقاله در مجلات دانشگاه های علوم پزشکی
  2. فرایند مشترک بین ستاد و دانشگاه (حوزه تخصصی): شرکت در دوره های فرصت مطالعاتی خارج از کشور
  3. فرایند دانشگاهی : پذیرش فن آور جهت تبدیل ایده به محصول