رسیدگی به مشکلات همکاران ومردم در برنامه ملاقات عمومی سرپرست مدیریت منابع انسانی دانشگاه

روز سه شنبه سوم خردادماه سال جاری در راستای اجرای طرح تکریم ارباب رجوع وارتباط مستقیم با همکاران ومردم جلسه ملاقات عمومی با سید مرتضی هاشمی سرپرست مدیریت منابع انسانی باهدف تسریع در رسیدگی به مشکلات همکاران برگزار گردیدوایشان ضمن بررسی وارائه رهنمودهای لازم وتماس تلفنی بین بخشی پیگیریهای مقتضی رادر چارچوب قوانین حوزه منابع انسانی در جهت رسیدگی به مشکلات 110 نفراز مراجعین بعمل آورد.هم چنین با تاکید بر اهمیت نقش تکریم ارباب رجوع در رضایتمندی پرسنل گفت:پاسخگویی مناسب به درخواستهای پرسنل از مصادیق تکریم آنهاست که در زمان مراجعه وحضور آنها انجام می شود وامیدوارم با تلاش همکارانم شاهد بهبود وضعیت تکریم ارباب رجوع وارتقاءآن باشیم.گفتنی است جلسات ملاقات عمومی هفتگی سرپرست مدیریت منابع انسانی دانشگاه روزهای سه شنبه از ساعت 8 الی..... در دفتر مدیریت برگزار  می گردد.