نشست صمیمانه مدیر منابع انسانی دانشگاه با ریاست مرکز کودکان حضرت امام حسین (ع)

روز سه شنبه 11 اردیبهشت ماه 1403،نشست صمیمانه مدیر منابع انسانی دانشگاه با ریاست مرکز کودکان حضرت امام حسین(ع) در دفتر مدیریت این مرکز برگزارشد. سید مرتضی هاشمی مدیر منابع انسانی در این نشست ضمن قدردانی از زحمات کلیه پرسنل خدوم مرکز کودکان حضرت امام حسین(ع) بر اهمیت خدمت رسانی به شهروندان اقصی نقاط کشور ایران در حوزه درمان تاکید نمودند.دکتر مهرداد معمارزاده اقدامات انجام شده در حوزه درمان در سال 1402را تشریح نمودند وبار دیگر تقاضای یاری مسئولین جهت تکمیل پروژه "ساختمان منصوری" را خواستارشدند. در پایان مراسم تودیع ومعارفه رئیس اداره منابع انسانی مرکز فوق با حضورسید مرتضی هاشمی مدیر منابع انسانی،دکتر معمارزاده ریاست مرکز فوق،الهام نخعی معاون منابع انسانی،دکتر امینی مدیر،دکتر روح انگیز محمدی مترون،احمدرضا شیروانی مسئول حراست،رسول حیدری مسئول امور عمومی برگزار گردید واز زهرا خواجه به پاس یک دهه زحمات بی دریغ وخدمت صادقانه وتلاش مستمردراداره منابع انسانی مرکز فوق تقدیر وتشکر نمودند وبا اهداءلوح تقدیر وهدایا تجلیل شد وحمید عباسی با اعطای حکم ،معارفه گردیدند وطی ابلاغ رسمی اشتغال خودرا در این مرکز آغاز نمودند.