همایش مدیران منابع انسانی و مدیران توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه های علوم پزشکی کشور در تاریخ ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ توسط وزارت متبوع در محل سالن همایش های هتل قلب شهید رجایی با حضور اقای دکتر رحیمی معاون محترم توسعه مدیریت و منابع وزارت، آقای دکتر رفیع زاده معاون محترم نوسازی اداری سازمان اداری استخدامی، آقای دکتر مرادی سرپرست محترم اداره کل منابع انسانی، اقای دکتر جوانمرد سرپرست محترم مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری وزارت متبوع برگزار گردید.

در همایش مذکور ضمن ارائه هدفهای مد نظر دو مدیریت و سیاست های پیش رو، جناب اقای دکتر آرین قلی پور عضو محترم هیات علمی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران مباحث اکادمیک و به روز مدیریتی در خصوص ارتباط موثر دو حوزه تحول اداری و منابع انسانی را ارائه نمودند.

همچنین در بخشی از برنامه های همایش از تجربیات ارزنده و همچنین ایده های برتر کشور تجلیل به عمل آمد.

لازم به ذکر است در جلسه مذکور جناب آقای دکتر صفدریان و جناب آقای سید مرتضی هاشمی به ارائه گزارش کاملی از تجربه برگزیده در خصوص نحوه تبدیل وضعیت کارکنان ایثارگر پرداختند و همچنین از حمایت های بی دریغ رئیس محترم دانشگاه، معاون محترم توسعه مدیریت و منابع، همکاری مدیر محترم گزینش و تلاش های بی نظیر کارشناسان محترم ستادی و شاغلین ادارات منابع انسانی قدردانی به عمل آمد.

شایان ذکر است در ادامه برنامه ۵ دانشگاه برتر در حوزه تحول اداری معرفی گردید که مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری اصفهان به عنوان یکی از ۵ دانشگاه برتر مورد تجلیل قرار گرفت.

همچنین در قسمت تقدیر از ایده های برتر، از بین طرح های ارائه شده(بالغ بر ۷۰ طرح) توسط دانشگاه ها،۵ طرح به عنوان ایده های برتر معرفی گردید که طرح ارائه شده توسط گروه آموزش و توسعه کارکنان اصفهان با عنوان 《 تربیت مربی جهت توانمندسازی شاغلین واحد درآمد بیمارستان ها》به عنوان یکی از ۵ طرح و همچنین طرح برتر همایش معرفی و مورد تجلیل قرار گرفت.