پیام تبریک مدیر منابع انسانی در گرامیداشت روز مادر

ای سبز ترین نجابت سبز سلام با شکوه ترین صلابت سبز سلام هر چند که بی نشانه است می دانند ای پر زنشان ، علامت سبز سلام و دی ماه با شمیم روح افزای فاطمی عطر آگین شد و عطر یاسهای سپید را به نیت زیارت آن بانوی بزرگ ، در زمزمه ی روزها و بهارها ، آغاز کرد... این روز بزرگ " میلاد بانوی آفتاب و آینه " فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت مقام مادر و گرامیداشت روز زن و زادروز رهبر کبیر انقلاب ، حضرت امام خمینی رحمته الله علیه را به شما که فاطمه ی طاهره ( سلام الله علیها ) را همواره الگو و نمونه ی روشن خود در زندگی قرار می دهید ، تبریک و تهنیت می گویم و تقارن آن با عروج قهرمانانه سردار دلها"حاج قاسم سلیمانی" این فرزند حضرتش را یادآور شده و از خداوند حکیم خواستارم به برکت نور وجودی حضرت زهرای مرضیه علیه السلام ، روزهایی سرشار از موفقیت های علمی و معنوی و حسن عاقبت و عافیت برای خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی به ویژه فرزندانم قرار دهد.

" سید مرتضی هاشمی " " مدیر منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان "