افتتاح پلی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی حضرت خدیجه کبری (س)

چهارشنبه 13 تیرماه، پلی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی حضرت خدیجه کبری (س) با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، رییس و معاونین دانشگاه ، جمعی از نمایندگان مردم شریف اصفهان در مجلس شورای اسلامی، خیرین سلامت استان، جمعی از مدیران دانشگاه، رییس و مسئولین مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی، افتتاح شد.در این مراسم دکتر رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی از بهترین و مدرن ترین کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی زنان و درمان ناباروری را کلینیک حضرت خدیجه کبری (س) اصفهان عنوان نمود که با همت و مشارکت خیرین محترم سلامت، خشت خشت آن با مهربانی و کرامت احداث و تکمیل گردیده است.لازم به ذکر است این مرکز در مساحتی معادل 2700 متر مربع در هفت طبقه و اعتباری بالغ بر 81 میلیارد تومان با مشارکت خیرین عرصه سلامت احداث و تجهیز گردیده است.